Beeldhouwwerkplaats

Van 7 juli tot en met 11 juli 2014, organiseert Kunsthuis Oal Eer een week lang een “beeldhouwwerkplaats”.

De week begint maandags 13.00 uur met kennismaking met de andere deelnemers en eindigt vrijdags 11.00 uur met daarna een afsluitende presentatie van de gemaakte werken en een hapje en drankje. De kosten bedragen € 250,-*. Het gebruik van handgereedschap, bokken etc. is inbegrepen evenals de lunch op dinsdag, woensdag en donderdag. N.B.: Vergeet niet je eigen bord, bestek, enz. mee te brengen.

[Eventueel kun je 1 of meerdere dagen komen; de kosten bedragen dan € 60,- per dag]

Het is mogelijk te overnachten. Het diner en ontbijt wordt dan gezamenlijk gemaakt en betaald. Je kan gratis in je eigen tent of in het Kunsthuis overnachten met eigen matje en slaapzak. Er is wasgelegenheid.

Het is mogelijk door te werken tot uiterlijk 10 uur ’s avonds of gezamenlijk te genieten van vuurkorf, eigen muziek, gedichten of wandelen langs het wad.

Opgave en betaling vooraf ovv naam / adres / woonplaats / telefoonnummer en/of mailadres via info@kunsthuisoaleer.nl of Peperstraat 8, 9908 PE Godlinze. Na betaling [NL76 TRIO 0197 6298 65] is deelname pas definitief; het is bij verhindering mogelijk een vervanger te laten deelnemen.

De week is geschikt voor beginners en gevorderden die allemaal gebruik kunnen maken van de begeleiding van Jan Boerema, specialist in het werken met natuursteen. De ervaring leert dat ook het onderlinge contact een goed resultaat mogelijk maakt en heel plezierig werkt.

Tijdens de week kan er naast steen ook met andere materialen gewerkt worden zoals was of hout. Al het materiaal wordt tegen kostprijs apart afgerekend aan het begin van de week. Tijdige opgave is gewenst; er is plaats voor maximaal 7 deelnemers!

*Kunsthuis Oal Eer heeft deze week aangemeld voor de kortingsactie ‘voordeelmetjebiebpas’. Bezitters van een geldige bibliotheekpas kunnen dan 20 % korting krijgen op de deelnameprijs. Deze korting wordt verrekend met de materiaalkosten aan het begin van de week. Neem je bibliotheekpas dan wel mee!