Concert Matthew de Zoete

Op 21 juni 2014, de langste dag van het jaar, organiseert Kunsthuis Oal Eer in Godlinze een concert van de Canadese singer-songwriter Matthew de Zoete.

Het Kunsthuis opent voor het concert de deuren om 20.30 uur met  koffie, thee, iets lekkers.

Het concert begint om 21.00 uur en zal tot ± 22.00 uur duren….. Voor het bijwonen van dit concert is reservering via info@kunsthuisoaleer.nl noodzakelijk. De entree is 10 euro, voor aanvang contant [géén pin!] te voldoen.

Matthew de Zoete, afkomstig van immigranten uit Nederland, combineert pop- en folkmuziek in melodische liedjes over universele thema’s zoals familie, geschiedenis, liefde en verlies.

Zijn laatste (3e) album “Colour Film” is geïnspireerd op oude familiefilmpjes van zijn Opa en Oma en verwanten. www.pluginbaby.nl schrijft hierover:

Great songs, Great lyrics, Great album.

Sinds 2006 heeft Matthew de Zoete al 3 albums opgenomen en veel opgetreden in Noord-Amerika en Europa. Op dit moment werkt Matthew de Zoete aan een nieuw album met een beurs van FACTOR. De verwachting is dat het nieuwe album in 2015 uit zal komen. Voor meer informatie en het lezen [!] en beluisteren van zijn liedjes: www.matthewdezoete.com

Dit concert organiseren is slechts een deel van de activiteiten van het Kunsthuis. Zo organiseert het Kunsthuis van 7 t/m 11 juli een “beeldhouwwerkplaats”.