Simon Kempston en Robbie Greig

4 november 2016 organiseert Kunsthuis Oal Eer in Godlinze een bijzonder concert met de Schotse singer-songwriter Simon Kempston en de Schotse ‘fiddler’ Robbie Greig.

Simon Kempston, virtuoos gitarist en singer-songwriter, komt met werk van zijn laatste (3e) album “The Last Car”. Dit album is geïnspireerd op een grote range aan muziekstijlen van Balkan tot Blues en van Keltisch tot Klassiek.

Russell Leadbetter in de Herald Scotland: – The album reminds you, here and there, of one of the man’s influences, Bert Jansch, but in terms of lyrical depth and ambition, it could only be Kempston.-

Robbie Greig, violist, zanger en gitarist, zal zijn klassieke en traditionele schotse achtergrond gebruiken voor een vernieuwende bijdrage uit zijn album: “Robbie Greig and friends”.

Bright Young Folk: Stunning…thoughtful, creative perfectionism”

Voor meer informatie:

www.simonkempston.co.uk en www.robbiegreigfiddle.com

 

Het Kunsthuis opent haar deuren om 20.30 uur met koffie, thee, iets lekkers.

Het concert begint om 21.00 uur en zal tot ± 22.00 uur duren….. Voor het bijwonen van dit concert is reservering vóór 1 november 2016 via info@kunsthuisoaleer.nl noodzakelijk. De entree is 10 euro, voor aanvang contant [géén pin!] te voldoen.

Dit concert organiseren is slechts een deel van de activiteiten van het Kunsthuis. Zo organiseert het Kunsthuis workshops en wekelijkse beeldhouw- en schilderwerkplaatsen.