Expositie met demonstratie Quilten

opent een nieuwe expositie in Kunsthuis Oal Eer te Godlinze.

Onder de titel ‘Oud en Nieuw’ exposeren oude bekenden met nieuw werk en nieuwe exposanten met ouder werk. Wil Laan in het bijzonder. Zij laat werk zien van het allereerste begin tot het meest recent en geeft bovendien demonstraties Quilten gedurende de dag.

De andere exposanten zijn: Jan Boerema [schilderijen], Elly Dijkhuis [stenen beelden], Uuldrik ten Hove [fotografie], Helma Kuipers [toegepaste kunst], en Hanneke Niessing [keramische 3D portretten].

Nieuw is de verkoop van werk uit ‘stock’ met oud en nieuw werk van diverse kunstenaars w.o. Alkema, Berens, Groenewegen, Huysman, Keimpema, Koster en Wiertsema.

Met glühwein, vuurkorf en allerhande lekkers verwachten we weer een gezellige drukte hoog op de wierde van Godlinze, met het volle zicht op de 13e eeuwse Pancratius kerk die ook te bezichtigen zal zijn. U bent dus van harte welkom in Godlinze!

Deze expositie organiseren is slechts een deel van de activiteiten van het Kunsthuis. Zo biedt het Kunsthuis naast re-integratietrajecten ook workshops aan. Lees meer hierover elders op deze site en/of mail uw reactie naar info (ad) kunsthuisoaleer.nl.

[ Voor meer informatie over quilten: www.quilten.startpagina.nl ]

Kunsthuis Oal Eer, Peperstraat 8,  Godlinze. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Na tweede kerstdag is de expositie tot april 2014 op afspraak te bezichtigen [06 – 25 23 0314].