poëziemiddag

25 maart 2017 organiseert Kunsthuis Oal Eer in Godlinze een poëziemiddag met muzikale omlijsting.

De dichters zijn:

Jan Wiersema, [biologisch boer van het eerste uur] zal naast eigen werk, gedichten voordragen van zijn vriend Herman Verbeek, priester, politicus en dichter [1936 – 2013].

Erika De Stercke, dichteres uit Gent, treedt regelmatig op in België en Nederland bij open podia zoals “dichters in de Prinsentuin”. Zie o.a. : https://www.youtube.com/watch?v=Zyb0SY55Eqs

Golbang Khorasani, dichter, schrijver en wetenschapper zal voordragen uit eigen werk in het Nederlands en het Perzisch. Voor meer informatie zie: http://golbangkhorasani.com

Jikkemien Kadijk, Zij verstaat de kunst het schrijven van een 160-je. Een 160-je moet exact 160 tekens, incl. witspaties en leestekens bevatten en is net zo lang als een sms-berichtje.

Jan Boerema, schrijft zo nu en dan een haiku, zeg maar de oervorm van een 160-je. De haiku met een vast stramien van 5/7/5 lettergrepen en altijd een seizoensverwijzing.

Muzikale omlijsting tenslotte zal door Max de Haas verzorgd worden op de accordeon.

Het Kunsthuis opent haar deuren om 13.30 uur met koffie, thee, iets lekkers.

We starten om 14.00 uur en het zal tot ± 16.00 uur duren….. Voor het bijwonen van deze bijzondere gelegenheid is reservering via info@kunsthuisoaleer.nl gewenst. De entree is 10 euro, voor aanvang contant [géén pin!] te voldoen.